WZÓR
- Kod:
[b]Nick prowadzącego:[/b] ...
[b]Nick gracza/graczy:[/b] ...
[b]Ranga misji:[/b] Easy-Legendary
[b]Link do misji:[/b] [url=http://link.pl]Nazwa lokacji[/url] → [url=http://link.pl]Nazwa lokacji[/url]
Nick prowadzącego: SHAW
Nick gracza/graczy: RolloTomasi
Ranga misji: Easy
Link do misji: SALA TRONOWA → WIEŻA
Nick gracza/graczy: RolloTomasi
Link do misji: SALA TRONOWA → WIEŻA
Player
Administrator Fabularny
Dane osobowe
Poziom
Tytuł
Ranga
Ekwipunek
Multikonta
UP
RolloTomasi i Shaw - Akceptuję, wynagrodzenie standardowe +2 PD na głowę. Trochę brakowało mi dialogu na końcu, ale to tylko misja easy więc nie ma co dramatyzować.
RolloTomasi i Shaw - Akceptuję, wynagrodzenie standardowe +2 PD na głowę. Trochę brakowało mi dialogu na końcu, ale to tylko misja easy więc nie ma co dramatyzować.
RolloTomasi otrzymuje tytuł: World First: Easy
Pamiętajcie by wpisać wynagrodzenie do rozliczeń.
RolloTomasi otrzymuje tytuł: World First: Easy
Pamiętajcie by wpisać wynagrodzenie do rozliczeń.
Hayate
Dane osobowe
Poziom
Tytuł
Ranga
Ekwipunek
Multikonta
UP
Nick prowadzącego: Kaiden
Nick gracza/graczy: Hayate
Ranga misji: Easy (Wynagrodzenie dla gracza: 50 Ceunów, 10 PD)
Link do misji: Drewniana chatka
Nick gracza/graczy: Hayate
Ranga misji: Easy (Wynagrodzenie dla gracza: 50 Ceunów, 10 PD)
Link do misji: Drewniana chatka
Soczysty akcepcik. Można wpisać wynagrodzenie.
Gracz: 50 Ceunów, 10 PD + 4 PD (Bonus za jakość)[/onlyto]
MG: 25 Ceunów, 5 PD + 4 PD (Bonus za jakość)
Uwaga do MG i gracza:
Samo okienko misji nie jest wskaźnikiem tego, że NPC jest NPC. Misję można dostać również od gracza (teoretycznie takiego jak Hayate), wytworzonego na potrzebę zadania. W skrócie, proszę unikać następnych stwierdzeń w typie "dał misję, to jest npc!".
Gracz: 50 Ceunów, 10 PD + 4 PD (Bonus za jakość)[/onlyto]
MG: 25 Ceunów, 5 PD + 4 PD (Bonus za jakość)
Uwaga do MG i gracza:
Samo okienko misji nie jest wskaźnikiem tego, że NPC jest NPC. Misję można dostać również od gracza (teoretycznie takiego jak Hayate), wytworzonego na potrzebę zadania. W skrócie, proszę unikać następnych stwierdzeń w typie "dał misję, to jest npc!".
JudalRipper
Dane osobowe
Poziom
Tytuł
Ranga
Ekwipunek
Multikonta
UP
Nick prowadzącego: Stinha
Nick gracza/graczy: JudalRipper Nill
Ranga misji: Normal (100 Ceunów, 30 PD)
Link do misji: JASKINIA YAMI Start → JASKINIA YAMI koniec
PS MG był zmieniany 2 krotnie ;/
Nick gracza/graczy: JudalRipper Nill
Ranga misji: Normal (100 Ceunów, 30 PD)
Link do misji: JASKINIA YAMI Start → JASKINIA YAMI koniec
PS MG był zmieniany 2 krotnie ;/
Stinha
Dane osobowe
Poziom
Tytuł
Ranga
Ekwipunek
Multikonta
UP
Nick prowadzącego: JudalRipper
Nick gracza/graczy: Stinha/Xaghun/Rumiya
Ranga misji: Normal
Link do misji: Szlak górski
Wynagrodzenie: 100 Ceunów, 30 PD
Nick gracza/graczy: Stinha/Xaghun/Rumiya
Ranga misji: Normal
Link do misji: Szlak górski
Wynagrodzenie: 100 Ceunów, 30 PD
Połowiczny akcept. Poniżej wyjaśnienie. Można wpisać wynagrodzenie.
Nill: 100 Ceunów, 30 PD + tytuł World First: Normal + 5 PD (bonus za jakość, tnę oczywiście za potrzebę domyślania się, ale posty składne)
JudalRipper: 100 Ceunów, 30 PD + tytuł World First: Normal + 3 PD (bonus za jakość, tnę za te potrzeby domyślania się)
Stinha: 50 Ceunów, 15 PD + 10 PD (bonus za jakość)
Kirara: Brak ze względu na przejęcie misji. +2 PD (bonus za jakość)
Uwaga do MG i gracza:
Problem tej misji, to przede wszystkim liczenie. Zarówno mg jak i graczy.
Kirara, dużo rzeczy policzonych po prostu źle. Przez to niemal cała misja dostałaby degradację do rangi easy. Rozumiemy, że mechanika jest dość skomplikowana, dlatego na przyszłość polecam zwrócić się o pomoc np. do mnie. Chętnie pomogę z liczeniem. Pomijając już aspekt, że bazowe HP potworów powinno wynosić 375, a nie 250.
Judal, pisałeś w formie dokonanej, iż stwór wszedł w pułapkę. Wywróżyłeś to? Takie akcje są zabronione. Nie odpowiadasz za przeciwnika i nie jesteś w stanie przewidzieć, czy to się stanie, czy też nie. Pominę infantylną zagrywkę pt. "ooc". Potwory nie są głupie. Widziałeś gdzieś wzmiankę, iż nie posiadają AI? Proszę o powstrzymanie się od takich komentarzy, a w razie wątpliwości - support, zarówno na forum jak i discordzie, stoi otworem. Jeśli nie chcesz z tej opcji korzystać, trudno.
Nill, bez większych błędów. Brakowało mi podsumowania wykonanych zaklęć, ataków i wszystkiego co z tym związane. Tak samo podsumowanie total dmg. Często wykonania pewnych rzeczy musiałam się domyślać. Proszę o pisanie części mechanicznej w sposób zrozumiały.
Stinha, podziwiam ogarnięcie całego bajzlu. Błędy w liczeniu wynikały na ogół z winy poprzedniczki. Posty całkiem ładne, widzę poprawę w tym, o czym wspominałam na discordzie. Oby tak dalej.
Nill: 100 Ceunów, 30 PD + tytuł World First: Normal + 5 PD (bonus za jakość, tnę oczywiście za potrzebę domyślania się, ale posty składne)
JudalRipper: 100 Ceunów, 30 PD + tytuł World First: Normal + 3 PD (bonus za jakość, tnę za te potrzeby domyślania się)
Stinha: 50 Ceunów, 15 PD + 10 PD (bonus za jakość)
Kirara: Brak ze względu na przejęcie misji. +2 PD (bonus za jakość)
Uwaga do MG i gracza:
Problem tej misji, to przede wszystkim liczenie. Zarówno mg jak i graczy.
Kirara, dużo rzeczy policzonych po prostu źle. Przez to niemal cała misja dostałaby degradację do rangi easy. Rozumiemy, że mechanika jest dość skomplikowana, dlatego na przyszłość polecam zwrócić się o pomoc np. do mnie. Chętnie pomogę z liczeniem. Pomijając już aspekt, że bazowe HP potworów powinno wynosić 375, a nie 250.
Judal, pisałeś w formie dokonanej, iż stwór wszedł w pułapkę. Wywróżyłeś to? Takie akcje są zabronione. Nie odpowiadasz za przeciwnika i nie jesteś w stanie przewidzieć, czy to się stanie, czy też nie. Pominę infantylną zagrywkę pt. "ooc". Potwory nie są głupie. Widziałeś gdzieś wzmiankę, iż nie posiadają AI? Proszę o powstrzymanie się od takich komentarzy, a w razie wątpliwości - support, zarówno na forum jak i discordzie, stoi otworem. Jeśli nie chcesz z tej opcji korzystać, trudno.
Nill, bez większych błędów. Brakowało mi podsumowania wykonanych zaklęć, ataków i wszystkiego co z tym związane. Tak samo podsumowanie total dmg. Często wykonania pewnych rzeczy musiałam się domyślać. Proszę o pisanie części mechanicznej w sposób zrozumiały.
Stinha, podziwiam ogarnięcie całego bajzlu. Błędy w liczeniu wynikały na ogół z winy poprzedniczki. Posty całkiem ładne, widzę poprawę w tym, o czym wspominałam na discordzie. Oby tak dalej.
Stinha,
Gracze: 100 Ceunów, 30 PD
MG: 50 Ceunów, 15 PD
Uwaga do MG i gracza:
Ładna misja, ciekawa. Posty schludne i logicznie rozliczone. Sprawdzałam z przyjemnością, piwko możecie sobie wziąć z uwagi na brak właściwości specjalnych i wartości innej, niż fabularna.
Gracze: 100 Ceunów, 30 PD
MG: 50 Ceunów, 15 PD
Uwaga do MG i gracza:
Ładna misja, ciekawa. Posty schludne i logicznie rozliczone. Sprawdzałam z przyjemnością, piwko możecie sobie wziąć z uwagi na brak właściwości specjalnych i wartości innej, niż fabularna.
Xaghun,
Xagun: standard za easy+5 bonusu
MG: standard za easy + 7 bonusu
Uwaga do MG i gracza:
Nie odnalazłam tu żadnych zagadek poza "wybierasz to, czy to?". Prawdopodobnie misja niezależnie od podjętej decyzji zostałaby doprowadzona do końca. Misja normal powinna nieść za sobą pewne ryzyko, a jeśli pozbawiona jest walki, to ryzykiem powinno być niepoprawne rozwiązanie zagadki lub jakiegoś jej elementu, co w konsekwencji doprowadziłoby do braku pozytywnego zakończenia. Tu tego nie było, dlatego degraduję misję z bonusem z normala (liczba postów).
Xagun: standard za easy+5 bonusu
MG: standard za easy + 7 bonusu
Uwaga do MG i gracza:
Nie odnalazłam tu żadnych zagadek poza "wybierasz to, czy to?". Prawdopodobnie misja niezależnie od podjętej decyzji zostałaby doprowadzona do końca. Misja normal powinna nieść za sobą pewne ryzyko, a jeśli pozbawiona jest walki, to ryzykiem powinno być niepoprawne rozwiązanie zagadki lub jakiegoś jej elementu, co w konsekwencji doprowadziłoby do braku pozytywnego zakończenia. Tu tego nie było, dlatego degraduję misję z bonusem z normala (liczba postów).
Nick prowadzącego: wpierw Stinha potem Michuze
Nick gracza/graczy: DraQueen
Link do misji: Karczma → ta sama karczma
Nick gracza/graczy: DraQueen
Link do misji: Karczma → ta sama karczma
DraQueen,
[onlyto=DraQueen, Michuze]Gracz: standard + 2 PD bonusu
MG: standard + 4 PD bonusu[/onlyto]
[onlyto=DraQueen, Michuze]Gracz: standard + 2 PD bonusu
MG: standard + 4 PD bonusu[/onlyto]